Bemutatkozás

A nevem Héring Attila, profi fotográfus vagyok. A fotózás számomra nem csak egy munka, hanem egy szenvedély, amit csak fényképezővel tudok csillapítani 🙂 Szeretem az egyedi elkapott pillanatokat, de nem szeretem az erőltetett beállításokat. Célom a teljesen giccsmentes fotózás, megfizethető áron, online galériával.

Nálam baráti hangulatban zajlik a fotózás, garantáltan izzadás-mentesen 😉 Lendületes, pörgős és vidám fényképezés a mottóm. Nem egy fotósként tekintetek majd rám hanem, egy segítőkész barátra! Igényes esküvő fotózás vállalok Veszprémben, művészi és dokumentarista fotókkal tudlak titeket elkápráztatni. Kulturáltan fotózom, nem nyomok senki arcába egy teleszkópot. Ha szeretnétek, ott vagyok, de ha nem, akkor észrevehetetlenül teszem a dolgom.

Ha különlegesre és egyedire vágysz, látogass el az oldalamra. Szereted az új dolgokat, vagy egyszerűen más kell, mint a többi embernek? Akkor jó helyen jársz, csak kattints a weboldalra és nézz körbe. Azt állítják rólam, sokoldalú fotós vagyok, és minden helyzetben kiismerem magam 🙂 Több éves hazai és külföldi referenciával rendelkezem. Mindig keresem az új helyszíneket, szinte soha nem fotózom ugyanazon a helyen.
A változatosság varázsolja színessé a világunkat, és ettől olyan különleges nálam egy fotózás. Vidám, bohókás, életszerű fotókkal tudok szolgálni és fő célom, mindenkiből kihozni a profi modellt. Művész beállítottságú és egyben riport jellegű képekkel gazdagíthatlak benneteket

A fotózásban az emberábrázolást tekintem a legnagyobb kihívásnak.Fontosnak tartom a folyamatos önképzést, hogy megismerjem a legújabb trendeket és irányzatokat, igyekszem mindig naprakész újdonságokkal szolgálni. Fő területeim: esküvő fotózás, család – , portré – , glamour – , és reklámfotózás. Kedvenc területeim  közé tartozik Győr-Moson-Sopron megye is, nagyon gyakran kapok esküvői megbízást Sopron szívéből, de nagyon szívesen járok  fotózni Tapolcára is elvégre mégis csak ott születtem. Veszprém is a szívem csücske, rengeteg emlék köt oda és millió lehetőséget rejt egy jó e-session vagy esküvő fotózáshoz. Sok felkérést kapok Győr városából, rendszerint esküvő fényképezés miatt, de szívesen fotózom más témában is. Hogy egy párat említsek: termék-reklám, glamour, portré, család, párfotó.

Kettő darab professzionális Canon fényképezővel és nagy fényerejű fix illetve zoom Canon objektívekkel dolgozom.