Csomagajánlatok

ESKÜVŐI FOTÓZÁS

Az esküvőtök napján korlátlan számban fotózok, minden pillanatot életérzést megragadva. Mindegyik csomag tartalmaz egy kreatív fotózást ami általában 2 órás. Én úgy gondolom a kreatív sorozatot jobb az esküvő előtt megfotózni, mert a nagy napon rengeteg dolgotok lesz és így kerülve az aggódos helyzeteket felszabadultabb vidám valós fotókat tudhadtok magatokénak.

Kreatív Fotózás 
Hozzatok kényelmes ruhát lehetőleg minta és felirat nélkülit. Kedvenc dolgaitokat, hobbihoz kötődő tárgyaitokat bármit.
Időtartam: 2 óra vagy megbeszélés szerint. Mindhárom esküvős csomag tartalmazza a Kreatív fotózást.

A fotók
Felvételek gondosan kiválogatva,teljes fotó feldolgozás alatt esnek át, Lightroom és Photoshop program segítségével.

A fotókat pendrive/usb kulcson adom át egy egyedi fa dobozkában.

Teljes felbontásban Jpeg fájlban kapjátok kézbe, melyekből akár poszter is nyomtatható (ha akartok).
Általában 4-6 hetet vesz igénybe a teljes sorozat elkészítése, persze előfordulhat hogy előbb kerül otthonotokba. Ha stílusom elnyerte a tetszéseitek akkor remélem hamarosan találkozunk.

PORTRÉFOTÓZÁS

Igényes portré fotóra vagy sorozatra vágysz, de még nincs magadról olyan értékű fotó, amit másokkal is megosztanál. Esetleg céged weboldaláról hiányzik egy minőségi profilkép?

Nálam nem kell profi modellnek lenned ahhoz, hogy kiváló sorozat készüljön rólad.

Ne halogasd tovább, ragadd meg a lehetőséget, vedd elő a legjobb formádat és a siker garantált lesz.

Választhatsz külső helyszínt vagy stúdiót, a döntés a te kezedben van.

Természetesen segítek a megfelelő helyszín kiválasztásával, ha szeretnéd.

GLAMOUR FOTÓZÁS

Minden nő életében eljön a pillanat, mikor úgy érzi készen áll a kihívásra, megörökíti kézzel tapintható formában élete egyik legkiemelkedőbb időszakát, érzékiségét vadságát, finom erotikával társítva.

A legkiválóbb glamour fotókhoz általában szexi fehérneműk, finoman szövött pamut ruhadarabok, izgalmas merész ruhák és ehhez illő környezet szükségesek. Egy exkluzív szállodai szoba vagy épp ellenkezőleg, egy romos épület, a természet adottságait kihasználva. Kiváló lehetőség a párodnak, férjednek vagy csak egyszerűen magadnak! Kérésedre sminkest és fodrászt biztosítok.

REKLÁMFOTÓZÁS

Egy sikeres vállalkozásnak, webshopnak, vagy multi cégnek elengedhetetlen feltétele egy professzionálisan kivitelezett termékfotó. Manapság ha internetes vásárláson gondolkodunk, szinte az első dolgunk hogy megnyitjuk a kiszemelt termék fotóját és ez alapján választunk. Egy képpel ellátott hirdetés sokszorosára emeli az eladhatóság mértékét.

Az ember vizuális típus, egy rosszul megválasztott fotó vagy esetleg képi információ hiánya csökkenti az érdeklődést vagy az eladhatóságot. Egy kiváló minőségű termékfotó eladja magát a piacon, felhívja a figyelmet és egyben jellemzi a cége arculatát is. A stúdió mobilizálható így nincs kötöttség, akár helyszíni fotózás is lehetséges.

KISMAMA FOTÓZÁS

A női szépség ezerarcú lehet, de az biztos, hogy amit egy kisbaba érkezése jelent, olyan boldogságot sugároz, amit semmi más. Egy domborodó pocak, egy felhőtlen mosoly, egy szerelmesen átkaroló férfikéz tökéletes kompozíció a kismama fotókhoz. A nők életében a legemlékezetesebb időszak, amíg gyermeket hordanak a szívük alatt, örökítsd meg Te is ezeket a felejthetetlen pillanatokat.

ÚJSZÜLÖTT FOTÓZÁS

Egy új családtag világra jövetele hatalmas boldogság és egyben talán soha vissza nem térő alkalom. Ezért is találom fontosnak a kezdeti időszak képekben való megörökítését.

Olyan gyorsan felnőnek, és olyan jó visszaemlékezni azokra az időkre, amikor a csöppnyi testük szinte a tenyerünkön elfér. Bár felejthetetlen egy békésen szuszogó kisbaba látványa, mégis a legjobb, ha mindezt profi fotókon vissza is nézhetjük. Mindig nagy kihívás egy újszülött csecsemőt megfotózni, talán az egyik legnehezebb műfajnak tartom.

A legfontosabb a kisgyermek nyugalmi állapota mely a szülők lelkivilágától nagyban függ. Újszülött fotózását az első napokban, lehetőleg 14 napos korig javasolnám, mert ebben az időben még szinte az alvás teszi ki az egész napjukat. Ez az időszak a legideálisabb a fotózás szempontjából, ilyenkor még nagyon mély álomba tudnak szenderülni és így a különböző helyzetváltoztatásokból ők semmit sem érzékelnek.