Miért is kell az esküvői fotós a készülődésnél?

Posted on
esküvői fotózás

Egy esküvő, az ifjú pár számára már relatív korán reggel kezdődik. A menyasszony úton a fodrászhoz és a sminkeshez, a vőlegény pedig felkészül a nagy napra testben és fejben. Vannak, akik úgy gondolják, hogy ezekben a pillanatokban nem kell a társaság és pláne nem egy idegen fotós..(mondjuk nálam biztos nem lesz idegen érzés, inkább haveri 🙂

Léteznek, olyan párok, akik csak azt szeretnék, ha a szertartásokról és az azt követő eseményekről készülnének fényképek az esküvőjük napján. Itt viszont számolnotok kell azzal tényezővel, hogy elmarad jó pár érzéki és bohókás fotó, amit a jövőben biztosan szívesen végig néznétek.

Miért jó, ha van fotós a menyasszony esküvői készülődésénél?

Egy Arának még rengeteg teendője van, mielőtt az első hivatalos csók eldurran. A fodrász megvarázsolja a haj költeményt, sminkes pedig megfesti a kipróbált menyasszonyi sminket. Koszorúslányok már nagyba izgulva készülődnek.

Ezután következik a menyasszonyi ruha felvétele.

Az örömanya segít felvenni az esküvői ruhát. Ez egy felejthetetlen pillanat, amikor az örömanya meglátja menyasszonyi ruhába öltözve a lányát és megismételhetetlen az is, mikor a szervezők bejelentik a menyasszony érkezését, miközben a vőlegény a násznéppel karöltve izgatottan várja.

Ezért fontos, ha van a fotós a vőlegény készülődésénél!

A vőlegénynek ugyan nincs annyi dolga az esküvő előtt, mint az ifjú menyasszonynak, viszont sok elkapott mókás jelenetet örökítettem meg, miközben a férjjelölt éppen begombolja az ingét, az örömapa vagy örömanya felsegíti a zakóját.

Pláne ha a barátok is jelen vannak és elkopik pár pálinka (csak hogy, csökkentsék az izgulás mértékét 🙂

Vajon zavarna a fotós a készülődés alatt?

Sokan mondják, zavarna, ha öltözködés ideje alatt jelen lenne egy idegen is. Nem árt azonban tudni, hogy egy profi esküvői fényképész nem készít meztelen képeket senkiről egy ilyen neves esemény előtt. A legszebb pillanatokat, a legmeghatóbb képeket örökíti meg, olyat amit többé nem tudtok megismételni hátralevő életetekben. Ezeken a fotókon utoljára vagytok jegyesek, ezek az utolsó percek azelőtt, hogy örökre összekötitek az életeteket. Szerintem egy ilyen sorozat nem hiányozhat az esküvői albumból!